Politica de livrare a produselor

Livrarea produselor
 
Pe comenzi.inlpsi.ro poți achiziționa atât produse fizice, cât și produse virtuale (cursuri online).
 
Produse fizice
Plata în avans – Livrarea produselor tangibile la plata în avans (cu cardul sau transfer bancar) se face doar în urmă confirmării plății (imediat în cazul plății online sau după confirmarea transferului bancar manual în sistem).
Plata ramburs – Livrarea produselor tangibile cu plata la livrare se face la scurt timp după înregistrarea comenzii, iar plata se face curierului.
 
Variante de livrare:
Prin curier rapid în România: livrarea se face în maxim 48 de ore de la înregistrarea plății, pentru orice produs fizic din stocul Self Equilibrium Therapy SRL. Această varianta de livrare este oferită în toate localitățile/comune/sate din România. Termenele de livrare pot suferi modificări atunci când un produs este nou lansat, datorită volumului mare de comenzi în timp scurt. În cazul stornării comenzilor sau Returului în 30 de zile, costul de transport nu se returnează.
 
Produse electronice
Pentru produsele electronice de pe comenzi.inlpsi.ro, livrarea costă în primirea unei notificări pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, împreună cu datele de logare pe platforma (ușer și parolă) și informațiile adiționale necesare accesării acestuia.
Notificarea se primește pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) după înregistrarea plății comenzii. În cazul lansărilor de produse noi, această notificare poate întârzia conform cerințelor autorilor produsului, caz în care vei fi informat(ă) despre acest lucru prin email.
Pentru produsele electronice de pe comenzi.inlpsi.ro, livrarea constă în primirea unei notificări pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, împreună cu datele de logare pe platforma (ușer și parola) și informațiile adiționale necesare accesării acestuia. Notificarea se primește pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) după înregistrarea plații comenzii.
În cazul lansărilor de produse noi, aceasta notificare poate întârzia conform cerințelor autorilor produsului, caz în care vei fi informat(ă) despre acest lucru prin email.
Shopping Cart
Scroll to Top