Politica de returnare a plății

1. Politica de retur pentru produsele fizice.
Ai o problemă cu un produs cumpărat de pe site-ul comenzi.inlpsi.ro?
Conform legii, produsele care prezintă defecte de fabricație sau la care se constată o lipsă de conformitate, (de exemplu, cărți cu pagini lipsă, CD-uri/DVD-uri care nu pot fi utilizate cu mijloacele de redare media menționate pe ambalaj), vor fi aduse la starea de conformitate sau înlocuite cu unele similare. În cazul în care niciuna dintre aceste variante nu este posibilă, produsele vor fi returnate și ți se va rambursa contravaloarea sumei achitate.
Nu uita să ai la tine bonul fiscal sau factura emisă pentru achiziția făcută, altfel serviciul de retur nu poate fi accesat.
Detaliile politicii de retur pentru produsele fizice
  • Poti returna produsele în termen de 30 de zile de la data cumpărării, în ambalajul original și în condițiile în care nu au suferit deteriorări ulterioare achiziției. Returul se poate face doar în baza bonului fiscal și a facturii fiscale emise.
  • Cărțile, CD-urile, DVD-urile, creațiile unicat sunt produse supuse reglementărilor legate de drepturile de autor. În cazul lor, returul se poate accepta doar în caz de lipsa de conformitate, nu din motive de conținut sau de judecată de gust și valoare.
  • Returul în baza unui act de identitate, pe baza căruia se emite o factură fiscală de retur.
  • Pentru produsele achiziționate la preț redus sau obținute gratuit în campanii de tipul 2+1, se poate accepta doar varianta schimbului.
Politica de retur susținută de COJOCARU MARIA LAURA, Cabinet individual de psihologie, CIF 22441148, F16/283/2009, Craiova, Dolj se bazează pe o relație de bună credință și comportament echitabil. Avem încredere că vei respecta drepturile de proprietate intelectuală și nu vei folosi sau înstrăina produsele înainte de a le returna. La rândul nostru, te asigurăm că vom ține cont de particularitatea fiecărui produs returnat și îți vom oferi cele mai bune servicii de fiecare dată.
2. Politica de retur pentru cursurile online.
Cursurile online se referă la acele cursuri care se desfășoară pe platforma educațională, în sistem autodidact.
În cazul cursurilor online nu se fac restituiri financiare. O dată achitat, cursul vă aparține, conform modului de acces pe care îl are acesta (acces permanent sau pe bază de abonament).
Întrucât platforma online vă oferă o serie de cursuri gratuite pentru a vedea modul de explicare și tipul de conținut, și fiecare curs are o explicație amănunțită legat de ce conținut oferă, este la alegerea cursantului dacă va accesa sau nu cursul. După accesarea acestuia, considerăm că achiziția a fost făcută cu bună știință.
3. Politica de retur pentru cursurile asistate online.
Cursurile asistate online se referă la acele cursuri care se desfășoară sub coordonarea unui trainer NLP, prin intermediul modulului de teleconferință.
În cazul cursurilor asistate online se fac restituiri financiare doar în cazul în care cererea de restituire este trimisă pe email (la adresa  comenzi@inlpsi.ro), înainte cu 30 minute de începerea cursului. Ulterior acestui moment, nu se mai fac restituiri de plată, în nici o situație.
Shopping Cart
Scroll to Top